Festlokal

Låt våra vackra omgivningar stå kuliss till ditt bröllop eller fest. I Angereds gröna oas, vid entrén till Lärjeåns dalgång ligger vår festlokal omgärdad av vackra odlingar och lummiga lövträd som ramar in trädgården.

Vi hjälper till att skräddarsy ditt bröllop eller tillställning utifrån dina önskemål. Med hjälp av trädgården kan vi skapa vackra och unika dekorationer. Beroende på säsong kan vi till och med erbjuda en festbuffé på en stor del egenodlade grönsaker. Boka in ett personligt möte för konsultation och offert. Vi tar betalt per timme och materialkostnad.

! SOMMAREN 2024: Vi är i stort sett fullbokade för i år, det finns ett fåtal datum kvar i maj men annars tar vi emot bokningar för 2025.


Vackra minnesbilder

Trädgården bjuder in till att föreviga ditt bröllop och skapa vackra minnesbilder. Flera platser i trädgården lämpar sig bra till att hålla en minnesvärd ceremoni, vi har portaler med slingerväxter och gott om utrymme för många gäster. Tar ni med gästerna ner till Lärjeåns dalgång finns där möjlighet att skapa ett vackert skogsbröllop, kanske precis när hela dalen är fylld av vitsippor?

Vi lagar maten

Vi erbjuder flera olika bufféer i varierande prisklass med såväl varmrätter, kallskuret som vackra fruktfat. Snittar, mingelbuffé i glas och klassiska smörgåstårtor finns också på menyn. Vegetariska och veganska alternativ är inget problem. Ta en titt på vår cateringmeny (pdf). Under sommarhalvåret och beroende på tillgång kan vi skapa vackra dekorationer utifrån vad som finns att tillgå i trädgården.

Foton