Festlokal

Låt våra vackra omgivningar stå kuliss till ditt bröllop eller fest. I Angereds gröna oas, vid entrén till Lärjeåns dalgång ligger vår festlokal omgärdad av vackra odlingar och lummiga lövträd som ramar in trädgården.

Vi hjälper till att skräddarsy ditt bröllop eller tillställning utifrån dina önskemål. Med hjälp av trädgården skapar vi vackra dekorationer, vi erbjuder catering och personal som serverar under tillställningen. Beroende på säsong kan vi till och med erbjuda en festbuffé på en stor del egenodlade grönsaker.


Vackra minnesbilder

Trädgården bjuder in till att föreviga ditt bröllop och skapa vackra minnesbilder. Flera platser i trädgården lämpar sig bra till att hålla en minnesvärd ceremoni, vi har portaler med slingerväxter och gott om utrymme för många gäster. Tar ni med gästerna ner till Lärjeåns dalgång finns där möjlighet att skapa ett vackert skogsbröllop, kanske precis när hela dalen är fylld av vitsippor?

Vi lagar maten

Låt oss sköta både catering och servering för att du helt och hållet ska kunna delta i din fest. Vi erbjuder flera olika bufféer i varierande prisklass såväl som varmrätter, smörgåstårtor och snittar. Vegetariska och veganska alternativ finns likaså. Läs vår cateringmeny här(pdf). Under sommarhalvåret och beroende på tillgång kan vi skapa vackra dekorationer utifrån vad som finns att tillgå i trädgården.

Foton