Lunchrestaurang

För oss är det självklart att det ska smaka bra för ögat, gommen och samvetet. Därför är det viktigt att vår lunch ser läcker ut, är gjord av ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt och tillagade med hänsyn till miljön. Det finns alltid en vegetarisk varmrätt som alternativ.

Vår trädgård och vårt kök är KRAV-certifierat. Beroende på säsong och tillgång kommer en del av råvarorna till dagens lunch från våra egna odlingar.

Öppet vardagar 8.00 – 15.30


Dagens lunch

Lunchen serveras vardagar 11.00 – 13.30
Välj dagens rätt eller dagens vegetariska rätt 85 kr.
Varje vecka inleds med ”Meatfree Monday” då kan du välja mellan två vegetariska rätter.

I lunchpriset ingår:

  • två olika varmrätter, alltid ett vegetariskt alternativ
  • matig salladsbuffé
  • hembakat bröd
  • dressing & toppings
  • kaffe/te med liten kaka

Under vår och sommar samt tidig höst går det utmärkt att sitta ute och äta er lunch i vår fantastiska trädgård eller i växthuset vid sämre väder. Under den kalla årstiden avnjuts lunchen vid kaminen i matsalen. Vissa dagar har vi extra många gäster om det är en konferens samma dag. Om du inte har möjlighet att äta på plats så erbjuder vi även Take Away.

! Erbjudande! Ät nio luncher och samla nio stämplar så får du den tionde lunchen gratis.
Stämpelkort får du i kassan.
Erbjudandet gäller hela 2018.


En God Jul börjar på Lärje

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att boka årets julbord. Om du bokar ditt julbord hos oss tar du samtidigt socialt ansvar genom att ge fler människor chans att prova på arbetslivet igen, eller för första gången. Vi erbjuder flera olika julrätter, av det mer traditionella slaget såväl som vegetariska och veganska alternativ. Beställ jultallrikar, jullandgångar eller slå till på ett julbord för minst 10 personer. Läs vår julmeny här.


Catering – smörgåsar, smårätter och smörgåstårtor

Om ni kommer som större sällskap eller har några speciella kostönskemål går det bra att höra av sig i förväg så gör vi vårt bästa för att tillgodose era behov. Vi tar också emot beställningar av smörgåsar, smörgåstårtor och även festmat i form av buffé eller smårätter. Ta en titt på vår cateringmeny(pdf).

Låt oss fixa mackorna till arbetsplatsträffen!

Hållbar lunch

Hos oss jobbar och arbetstränar människor med olika erfarenhet av att ha varit utanför arbetslivet. Här kan de t ex få möjlighet att prova på ett serviceyrke eller jobba i trädgården. Vårt mål är att alltid erbjuda god och personlig service men ibland blir det inte alltid som vi tänkt oss – och ibland blir det mycket bättre än vi tänkt oss.

Varmt välkomna till oss på Lärjeåns Kök & Trädgårdar!

Galleri från köket och trädgårdarna

Foto: Johanne Pernklint