Lunchrestaurang

För oss är det självklart att det ska smaka bra för ögat, gommen och samvetet. Därför är det viktigt att vår lunch ser läcker ut, är gjord av ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt och tillagade med hänsyn till miljön. Det finns alltid en vegetarisk varmrätt som alternativ.

Vår trädgård och vårt kök är KRAV-certifierat. Beroende på säsong och tillgång kommer en del av råvarorna till dagens lunch från våra egna odlingar.

Lunch serveras tisdag – fredag 11.00 – 13.30
Vi erbjuder även take away och tar mer än gärna emot förbokningar.

Dagens lunch

Lunchen serveras tisdag-fredag 11.00 – 13.30
Från och med vecka 33 serverar vi återigen varmrätter till lunch.

Dagens lunch, välj mellan två varmrätter med salladsbuffé inkl tillval 105 kr.

I lunchpriset ingår:

  • varmrätt
  • salladsbuffé
  • bröd & smör
  • dressing & toppings
  • kaffe/te med liten kaka

Vår och sommar samt tidig höst går det utmärkt att sitta ute och äta lunch i vår fantastiska trädgård eller i växthuset vid sämre väder. Under den kalla årstiden avnjuts lunchen vid kaminen i matsalen.

Vissa dagar kan vi ha extra mycket lunchgäster om vi har en bokad konferens. Om du inte har möjlighet att äta på plats så packar vi lunchen åt dig i en ta med-låda.


! Erbjudande för stammisar! Äter du ofta hos oss? Ät tio luncher och samla tio stämplar så får du den elfte lunchen gratis. Stämpelkort får du i kassan. Endast Dagens Lunch till normalpris ger stämpel.


Catering – smörgåsar, smårätter och smörgåstårtor

Om ni kommer som större sällskap eller har några speciella kostönskemål går det bra att höra av sig i förväg så gör vi vårt bästa för att tillgodose era behov. Vi tar också emot beställningar av smörgåsar, smörgåstårtor och även festmat i form av buffé eller smårätter. Ta en titt på vår cateringmeny.

Låt oss fixa mingelbuffén till din kickoff!

Hållbar lunch

Hos oss jobbar och arbetstränar människor med olika erfarenhet av att ha varit utanför arbetslivet. Här kan de t ex få möjlighet att prova på ett serviceyrke eller jobba i trädgården. Vårt mål är att alltid erbjuda god och personlig service men ibland blir det inte alltid som vi tänkt oss – och ibland blir det mycket bättre än vi tänkt oss.

Varmt välkomna till oss på Lärjeåns Kök & Trädgårdar!

Galleri från köket och trädgårdarna

Foto: Johanne Pernklint