Lunchrestaurang
Vår odlingar är KRAV-certifierade sen 2017. Beroende på säsong och tillgång kommer en del av råvarorna till dagens lunch direkt från de egna odlingarna.
Lunch serveras tisdag – fredag 11.00 – 13.30
Vi erbjuder även take away och tar mer än gärna emot förbokningar.
Dagens lunch
Lunchen serveras tisdag-fredag 11.00 – 13.30
Dagens lunch, välj en av två varmrätter med salladsbuffé 119kr.
I lunchpriset ingår:
- varmrätt
- salladsbuffé
- bröd & smör
- dressing & toppings
- kaffe/te med liten kaka
Vår och sommar samt tidig höst går det utmärkt att sitta ute och äta lunch i vår fantastiska trädgård eller i växthuset vid sämre väder. Under den kalla årstiden avnjuts lunchen vid kaminen i matsalen.
Vissa dagar kan vi ha extra mycket lunchgäster om vi har en bokad konferens. Om du inte har möjlighet att äta på plats så packar vi lunchen åt dig i en ta med-låda.
! Erbjudande för stammisar! Äter du ofta hos oss? Ät tio luncher och samla tio stämplar så får du den elfte lunchen gratis. Stämpelkort får du i kassan. Endast Dagens Lunch till normalpris ger stämpel.
Hos oss är det lätt att hålla avstånd för den som känner sig tryggast med det. Vi har platser utomhus mot vår soliga husvägg och vi har även möblerat i växthuset för den som vill sitta där och luncha.
Följ oss på facebook och instagram för att alltid få aktuell info om det kan bli extra trångt någon dag.
Ring eller skicka epost för beställning
010 – 707 93 24
larjean(at)vagenut.coop
Catering – smörgåsar, smårätter och smörgåstårtor
Om ni kommer som större sällskap eller har några speciella kostönskemål går det bra att höra av sig i förväg så gör vi vårt bästa för att tillgodose era behov. Vi tar också emot beställningar av smörgåsar, smörgåstårtor och även festmat i form av buffé eller smårätter för lite större sällskap. Ta en titt på vår cateringmeny (pdf).
Låt oss fixa mingelbuffén till din kickoff!
Hållbar lunch
Hos oss jobbar och arbetstränar människor med olika erfarenhet av att ha varit utanför arbetslivet. Här kan de till exempel få möjlighet att prova på ett serviceyrke eller jobba i trädgården. All eventuell vinst återinvesteras för att skapa fler arbetsträningsplatser och anpassade anställningar. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med social hållbarhet.
Vårt mål är att alltid erbjuda god och personlig service men ibland blir det inte alltid som vi tänkt oss
– och ibland blir det mycket bättre än vi tänkt oss!
Galleri från köket och trädgårdarna
Foto: Johanne Pernklint