Konferens Angered

Förena nytta med nöje till ett förmånligt pris. Lägg er konferens hos oss på Lärjeåns Kök & Trädgårdar i Angered någon mil utanför Göteborg. Vår filosofi är att de flesta människor både mår som bäst och får sina klokaste idéer i inbjudande utomhusmiljöer.

Upplev den kreativa miljön i konferenslokalen med njutningsfull utsikt till vår fantastiska trädgård. Omgivningen bjuder in till promenader eller varför inte boka till en visning om våra odlingar och vår historia.

Använd även kostnadsfritt vårt uppskattade växthus som grupprum.


Socialt hållbar konferens i Angered

Här jobbar och arbetstränar människor som tidigare saknar erfarenhet av arbetslivet eller av olika anledningar behöver hitta tillbaka till sin arbetsförmåga. Hos oss jobbar alla 100 % av sin förmåga, det innebär att vi har anpassade arbetsuppgifter för både personal och de som arbetstränar. Vårt mål är självklart att alltid erbjuda en god och personlig service men ibland blir det inte alltid som vi tänkt oss. Ibland blir det till och med bättre än vi tänkt oss.

Social hållbarhet är lika viktigt för oss som miljömässig hållbarhet. Väljer ni att göra affärer med oss tar ni, ert företag eller organisation ett större socialt ansvar och hjälper fler att få en ny chans i livet. Vi investerar vår vinst i att skapa nya arbetsplatser med möjlighet till arbetsträning.

Både trädgårdarna och köket är KRAV-certifierade och Miljödiplomerade. Alla våra konferenser har ett tydligt miljötänk men vi erbjuder även en grönare än grön konferens för er som brinner lite extra för ekologisk hållbarhet. Läs mer nedan om våra olika konferenspaket.

Våra Konferenspaket

KONFERENS DE LUXE

Välj vårt lyxigaste paket med väl tilltagen frukostbuffé, lunch serverad vid enskilt buffébord och en flott eftermiddagsfika med fler möjliga val av dryck.

425 kr för heldag
340 kr för halvdag

GRÖNARE ÄN GRÖN

Brinner du lite extra för hållbarhet? Välj vår grönaste konferens med 75% ekologiska råvaror och helt vegetarisk mat komponerad utifrån säsong.

375 kr för heldag
300 kr för halvdag

RAMAVTALSKONFERENS

Konferensvalet för er som har ramavtal inom Göteborgs Stad. En grön budgetkonferens, men med samma personliga service som våra övriga paket.

321 kr för heldag
259 kr för halvdag

Priser per person och exklusive moms. Uppge val av konferenspaket och eventuella tillval i bokningens meddelandefält.

Konferensmöblering

U-SITTNING

STYRELSESITTNING

SKOLSITTNING

BIOSITTNING

Bokningsförfrågan

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
25
- Bokad
25
- Delvis bokad

Önskad omfattning:
*

Antal deltagare:
*

Önskemål om konferenspaket,
möblering och övriga upplysningar:

Organisation:
*

Ditt namn:
*

E-post:
*

Telefon:
*

Org. nummer:

Postadress:

Postnummer/Postort:

Omfattas ni av ramavtal?

Godkänner du lagring av personuppgifter?
 JA NEJ


Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till förfrågningar
beroende på övrig schemaläggning och vid för få deltagare.