Konferens Angered

Förena nytta med nöje till ett förmånligt pris. Lägg er konferens hos oss på Lärjeåns Kök & Trädgårdar i Angered någon mil utanför Göteborg. Vår filosofi är att de flesta människor både mår som bäst och får sina klokaste idéer i inbjudande utomhusmiljöer.

Upplev den kreativa miljön i konferenslokalen med njutningsfull utsikt till vår fantastiska trädgård. Omgivningen bjuder in till promenader eller varför inte boka till en visning om våra odlingar och vår historia.


Socialt hållbar konferens i Angered

Här jobbar och arbetstränar människor som tidigare saknar erfarenhet av arbetslivet eller av olika anledningar behöver hitta tillbaka till sin arbetsförmåga. Hos oss jobbar alla 100 % av sin förmåga, det innebär att vi har anpassade arbetsuppgifter för både personal och de som arbetstränar. Vårt mål är självklart att alltid erbjuda en god och personlig service men ibland blir det inte alltid som vi tänkt oss. Ibland blir det till och med bättre än vi tänkt oss.

Social hållbarhet är lika viktigt för oss som miljömässig hållbarhet. Väljer ni att göra affärer med oss tar ni, ert företag eller organisation ett större socialt ansvar och hjälper fler att få en ny chans i livet. Vi investerar vår vinst i att skapa nya arbetsplatser med möjlighet till arbetsträning.

Vi har ramavtal med Göteborgs stad och då bokas er konferens via Svenska möten, men använd gärna vår bokningskalender för att se om lokalen är ledig önskat datum då får du även personlig vägledning hur du bokar konferens hos oss.

Vi är Miljödiplomerade sedan 2013 och våra odlingar är KRAV-certiferade. Alla våra konferenser har ett tydligt miljötänk men vi erbjuder även en grönare än grön konferens för er som brinner lite extra för ekologisk hållbarhet. Läs mer nedan om våra olika konferenspaket.

Våra Konferenspaket - välj mellan heldag och halvdag

KONFERENS DE LUXE

Välj vårt lyxigaste paket med väl tilltagen frukostbuffé, lunch serverad vid enskilt buffébord och en flott eftermiddagsfika med fler möjliga val av dryck.

från 389 kr

GRÖNARE ÄN GRÖN

Brinner du lite extra för hållbarhet? Välj vår grönaste konferens med 75% ekologiska råvaror och helt vegetarisk mat komponerad utifrån säsong.

från 399 kr

PRISVÄRD KONFERENS

Ett alternativ med lättare frukost och dagens lunch som avnjuts i vår matsal, på uteserveringen eller i växthuset. Vår personliga service och social hållbarhet ingår alltid.

från 327 kr

Priser per person och exklusive moms. Uppge val av konferenspaket och eventuella tillval i bokningens meddelandefält. Om inga restriktioner pga pandemin finns är minimiantal för bokning 10 pers.

Konferensmöblering

U-SITTNING

STYRELSESITTNING

SKOLSITTNING

BIOSITTNING

Bokningsförfrågan

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
17
- Bokad
17
- Delvis bokad

Önskad omfattning:
*

Antal deltagare:
*

Önskemål om konferenspaket,
möblering och övriga upplysningar:

Organisation:
*

Ditt namn:
*

E-post:
*

Telefon:
*

Org. nummer:

Postadress:

Postnummer/Postort:

Omfattas ni av ramavtal?

Godkänner du lagring av personuppgifter?
 JA NEJ


Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till förfrågningar
beroende på övrig schemaläggning och vid för få deltagare.