Konferens Angered

Förena nytta med nöje och till ett förmånligt pris. Lägg er konferens hos oss på Lärjeåns Kök & Trädgårdar i Angered. Vår filosofi är att de flesta människor både mår som bäst och får sina klokaste idéer i inbjudande utomhusmiljöer.

Upplev den kreativa miljön i konferenslokalen med njutningsfull utsikt till vår fantastiska trädgård. Omgivningen bjuder in till promenader eller varför inte boka till en visning om våra odlingar och vår historia.

Använd även kostnadsfritt vårt uppskattade växthus som grupprum.


Grön konferens i Angered

Här jobbar och arbetstränar människor som tidigare saknar erfarenhet av arbetslivet eller av olika anledningar behöver hitta tillbaka till sin arbetsförmåga. Hos oss jobbar alla 100 % av sin förmåga. En konferens hos gör skillnad.

Social hållbarhet är lika viktigt för oss som miljömässig hållbarhet. Väljer ni att göra affärer med oss tar ni, ert företag eller organisation ett större socialt ansvar och hjälper fler att få en ny chans i livet. Vi investerar vår vinst i nya arbetsplatser.

!Just nu har vi kampanjpriser på föreläsningar/rundvisningar om vår trädgård och om vårt sociala företag. Ordinarie pris är 550 kr per påbörjade 30 min. Mellan maj och september månad erbjuder vi samma koncept för endast 350kr per påbörjade 30 min.

Boka er gröna konferens på Lärjeåns Kök och Trädgårdar!

Konferens möblering

U-SITTNING

STYRELSESITTNING

SKOLSITTNING

BIOSITTNING

Bokningsförfrågan

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
15
- Bokad
15
- Delvis bokad

Önskad omfattning:
*

Antal deltagare:
*

Önskemål eller meddelande:

Organisation:
*

Ditt namn:
*

E-post:
*

Telefon:
*

Org. nummer:

Postadress:

Postnummer/Postort:

Omfattas ni av ramavtal?